Dr. Iovoaia Alexandru

Obstetrică și Ginecologie

Dr. Iovoaia Alexandru este un medic specialist în obstetrică și ginecologie, cu o experiență vastă în domeniul sănătății reproductive. El oferă consultații și servicii medicale personalizate pentru pacienții săi, acordând o atenție deosebită nevoilor individuale ale fiecăruia.

Cu ajutorul ecografiilor intravaginale și a ecografiilor generale, Dr. Iovoaia poate evalua cu precizie starea organelor reproducătoare interne și poate oferi diagnosticul corect. De asemenea, el oferă consultații ginecologice complete, punând accent pe sănătatea generală și buna funcționare a sistemului reproducător.

Dr. Iovoaia este specializat în diagnosticarea și tratamentul diverselor afecțiuni ginecologice, inclusiv extirparea polipilor de la nivelul colului uterin și recoltarea de biopsii pentru investigații suplimentare. El oferă suport și îngrijire postpartum, fiind alături de femeile în perioada de recuperare după naștere.

În ceea ce privește sarcina, Dr. Iovoaia are cu abilitățile necesare pentru a efectua ecografii precise și detaliate, monitorizând evoluția sarcinii și asigurând o îngrijire corespunzătoare atât pentru femei, cât și pentru făt. El oferă ecografii pentru evaluarea sarcinii incipiente, gemelare și pentru dublu și triplu test, având în vedere importanța monitorizării sănătății mamelor și a copiilor lor în cursul sarcinii.

Cu profesionalism și dedicare, Dr. Iovoaia Alexandru se străduiește să ofere o îngrijire excelentă și soluții medicale adecvate pentru pacienții săi din domeniul obstetricii și ginecologiei, ajutându-i să aibă o sănătate optimă și să-și atingă obiectivele de sănătate reproductive.