Dr. Mureșan Mihai

Chirurgie Generală/Oncologică

Dr. Muresan Mihai este un chirurg specialist în chirurgia generală și oncologică, cu expertiză într-o varietate de afecțiuni oncologice. El oferă îngrijire medicală de înaltă calitate pentru pacienții cu cancere mamare, cancere ginecologice, cancere tiroidiene, cancere gastrice, cancere colorectale și afecțiuni parietale, cum ar fi herniile și eventrațiile.

În ceea ce privește cancerele mamare, Dr. Muresan abordează aceste afecțiuni cu o abordare multidisciplinară, oferind opțiuni de tratament care includ chirurgia oncoplastică și reconstrucția imediată sau tardivă. El lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri de tratament individualizate, adaptate stadiului și nevoilor specifice ale fiecărui pacient.

În cazul cancerele ginecologice, Dr. Muresan efectuează intervenții chirurgicale deschise sau laparoscopice pentru a trata aceste afecțiuni. El utilizează tehnicile chirurgicale moderne pentru a obține rezultate optime în eliminarea tumorilor și în gestionarea cancerului ginecologic.

Dr. Muresan este, de asemenea, specializat în tratarea cancerele tiroidiene și cancere gastrice. El utilizează proceduri chirurgicale precise pentru a trata aceste afecțiuni, urmărind obținerea rezultatelor cele mai bune pentru pacienți.

În cazul cancere colorectale, Dr. Muresan efectuează intervenții chirurgicale deschise sau laparoscopice, utilizând abordări minim invazive pentru a trata aceste afecțiuni. El colaborează cu pacienții pentru a găsi cele mai bune soluții chirurgicale, asigurându-se că tratamentul este adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Pe lângă afecțiunile oncologice, Dr. Muresan se ocupă și de chirurgia parietală, inclusiv herniile și eventrațiile. El efectuează proceduri chirurgicale deschise sau laparoscopice pentru a repara defectele parietale și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților.

Cu o abordare atentă și o experiență vastă în chirurgia generală și oncologică, Dr. Muresan Mihai oferă pacienților săi o îngrijire medicală de încredere. El se străduiește să ofere soluții chirurgicale personalizate, sprijinind pacienții în lupta lor împotriva cancerului și asigurându-se că sunt în cele mai bune mâini în timpul procesului de tratament.