Dr. Tofan Anamaria

Obstetrică și Ginecologie

Dr. Tofan Anamaria este un medic specialist în obstetrică și ginecologie, cu o experiență vastă în îngrijirea sănătății reproductive a femeilor. Ea oferă o gamă completă de servicii și consultații în aceste domenii, punând accentul pe îngrijirea personalizată și atentă la nevoile fiecărei paciente.

Una dintre competențele principale ale Dr. Tofan este efectuarea ecografiilor obstetricale și ginecologice. Prin intermediul acestor investigații, ea poate evalua starea organelor reproductive și poate monitoriza evoluția sarcinii. De asemenea, Dr. Tofan efectuează CTG (cardiotocografie), o tehnică care măsoară activitatea cardiacă fetală și contracțiile uterine, pentru a monitoriza sănătatea bebelușului în timpul sarcinii.

Dr. Tofan se ocupă și de recoltarea de analize specifice specialității, în scopul evaluării și diagnosticării afecțiunilor ginecologice și obstetricale. Aceste analize pot include teste de laborator și alte investigații necesare pentru a stabili un diagnostic precis și a iniția un tratament adecvat.

De asemenea, Dr. Tofan oferă consultații de obstetrică și ginecologie, incluzând consultul prenatal și postnatal. Consultația de obstetrică-ginecologie este gratuită pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, iar aceasta include și efectuarea PAP testului, un test important pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin.

Cu o abordare empatică și atentă, Dr. Tofan Anamaria oferă îngrijire medicală de calitate, sprijinind femeile în toate aspectele sănătății reproductive. Prin competența sa în ecografie, CTG și recoltarea de analize specifice, ea contribuie la diagnosticarea precoce și la tratamentul adecvat al afecțiunilor obstetricale și ginecologice, asigurându-se că fiecare pacientă primește îngrijire individualizată și profesională.

Consult obstetrica-ginecologie (❗️gratuit pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie – inclusiv PAP test❗️)